Contact

Pagina
Mevr.Mr.K. Blok-Olsen, Frederik van Eedenplein 7, 2106EB, Heemstede .Email: karinblokolsen@hotmail.com
Voor informatie en afspraken:  tel.: 023-5294063. het maken, verplaatsen of afzeggen van een afspraak kan uitsluitend telefonisch van dinsdag t/m donderdag tussen  08.45 – 09.15 uur en tussen  19.45 – 20.15  uur.  Per e-mail is dit niet mogelijk.
De praktijk is geopend van maandag t/m donderdag op kantoortijden. Je kunt bij mijn afwezigheid mijn voicemail inspreken, dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld
–  De kosten van een consult zijn : €90 per uur, €135 per anderhalf uurConsulten dienen contant betaald te worden (pinnen is niet mogelijk). Je ontvangt een nota/kwitantie, die je kunt indienen bij je verzekeraar (vergoeding is afhankelijk van je type verzekering/verzekeraar). Een behandeling duurt meestal zo’n anderhalf uur (als je medicatie of andere middelen gebruikt verzoek ik je deze mee te nemen naar elke afspraak).
In geval van verhindering dien je de afspraak twee dagen vantevoren af te zeggen, anders ontvang je een rekening voor 1 uur (€90) (dit is het tarief voor de minimaal voor je gereserveerde tijd). Een afspraak voor maandag kan dus t/m de donderdag ervoor worden afgezegd of verplaatst. Sessies welke in rekening worden gebracht bij wegblijven, kunnen niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.
– De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf station Heemstede/Aerdenhout). Je kunt gratis parkeren in de buurt/straat voor de praktijk. Het is wel “Vergunningparkeren” tot 13.00 uur. Kom je dus vóór 13.00 uur vraag mij dan om een bezoekerspas om in de auto te leggen. Na de sessie verzoek ik je deze kaart weer bij mij in te leveren.
– In de meeste gevallen worden de kosten voor de kinesiologische consulten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Het eigen risico wordt hiervoor niet aangesproken. Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Kijk zelf voor de voorwaarden en vergoedingen bij de voorwaarden van uw verzekering onder Alternatieve Geneeswijzen.
– De praktijk is goed bereikbaar per openbaar vervoer (5 minuten lopen van station Heemstede-Aerdenhout). Je kunt gratis parkeren in de buurt/straat voor de praktijk. Het is wel “Vergunningparkeren” tot 13.00 uur. Kom je dus vóór 13.00 uur vraag mij dan om een bezoekerspas om in de auto te leggen. Na de sessie verzoek ik je deze kaart weer bij mij in te leveren.

Algemene zaken:

– Heb je koorts of voel je je grieperig, gebruik je antibiotica of heb je net een medische behandeling of tandartsbehandeling ondergaan, zeg je afspraak dan svp af. Dan is op dat moment kinesiologische behandeling niet zinvol.
– Wanneer je een verslaafde/verstokte roker of drinker bent, wanneer je drugs gebruikt of langdurig gebruikt hebt, kan ik je niet helpen; Kinesiologie is gericht op het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van de mens. Als je twijfelt of ik je kan behandelen, neem dan contact met me op.
– Ik verzoek je om geen parfum, sterk geurende creme, aftershave, haarlak of olie te gebruiken en zoveel mogelijk je sieraden af te doen wanneer je naar een sessie komt. Dit kan nl. een storende invloed uitoefenen op de sessie en de resultaten.
– Graag stipt op tijd of enkele minuten voor de afgesproken tijd komen; ik heb een kleine wachtruimte.
– Bij kinderen en jeugdigen tot 16 jaar verwacht ik  indien mogelijk de aanwezigheid van de moeder bij de eerste sessie. (ze weet het meeste over de geboorte en zwangerschap).
– Tenzij anders afgesproken kan bij de sessie slechts één extra persoon aanwezig zijn. De aanwezigheid van meerdere mensen verstoort de concentratie en gaat ten koste van de resultaten. Mijn werkruimte is te klein om met meerdere personen aanwezig te zijn.
 
 

 

 

 

Lid Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BvK) nr. 07-01-091 K Registertherapeut RBCZ 306044R
Registertherapeut NIBIG nr. 272677
Zorgverlenersnr./AGB-code: 90.035708
Algemene voorwaarden BvK zijn van toepassing.