Contact

Pagina
Mevr.Mr.K.Blok-Olsen. Herenweg 71-3, 2105MD Heemstede.  e-mail: karinblokolsen@hotmail.com
Op dit moment neem ik in verband met andere activiteiten geen nieuwe patiënten aan.        Informatie en afspraken: tel.: 023-5294063. Het maken, verplaatsen of afzeggen van een afspraak kan uitsluitend telefonisch op dinsdag of woensdag tussen 08.45 – 09.15 uur.  Per e-mail is dit niet mogelijk.
–  De kosten van een consult zijn : €80 per uur, €120 per anderhalf uurConsulten dienen contant   betaald te worden (pinnen is niet mogelijk).  In verband met de vele eisen van zorgverzekeraars heb ik per 1 januari 2020 besloten niet meer mee te doen aan het grote aantal eisen dat voor vergoeding van cliënten nodig is. Uw consult wordt niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Ik heb dan ook mijn huidige tarieven verlaagd om de cliënt toch tegemoet te komen.  Een behandeling duurt meestal zo’n anderhalf uur (als je medicatie of andere middelen gebruikt verzoek ik je deze mee te nemen naar elke afspraak).
In geval van verhindering dien je de afspraak twee dagen vantevoren af te zeggen, anders ontvang je een rekening voor 1 uur (€80) (dit is het tarief voor de minimaal voor je gereserveerde tijd). Een afspraak voor maandag kan dus t/m de donderdag ervoor worden afgezegd of verplaatst.
Je kunt gratis parkeren in de buurt/straat bij de praktijk.
Algemene zaken:
– Heb je koorts of voel je je grieperig, gebruik je antibiotica of heb je net een medische behandeling of  tandartsbehandeling ondergaan, zeg je afspraak dan svp af. Dan is op dat moment kinesiologische behandeling niet zinvol.
– Wanneer je een verslaafde/verstokte roker of drinker bent, wanneer je drugs gebruikt of langdurig gebruikt hebt, kan ik je niet helpen; Kinesiologie is gericht op het bevorderen van het zelfherstellend vermogen van de mens. Als je twijfelt of ik je kan behandelen, neem dan contact met me op.
– Ik verzoek je om geen parfum, sterk geurende creme, aftershave, haarlak of olie te gebruiken en zoveel mogelijk je sieraden af te doen wanneer je naar een sessie komt. Dit kan nl. een storende invloed uitoefenen op de sessie en de resultaten.
– Graag stipt op tijd of enkele minuten voor de afgesproken tijd komen; ik heb een kleine wachtruimte.
– Bij kinderen en jeugdigen tot 16 jaar verwacht ik  indien mogelijk de aanwezigheid van de moeder bij de eerste sessie. (Dit in verband met informatie over de zwangerschap en de geboorte die een rol kan spelen bij onbalansen).
– Tenzij anders afgesproken kan bij de sessie slechts één extra persoon aanwezig zijn. De aanwezigheid van meerdere mensen verstoort de concentratie en gaat ten koste van de resultaten. Mijn werkruimte is te klein om met meerdere personen aanwezig te zijn.
 
 

 

 

 

Registertherapeut NIBIG nr. 272677
Zorgverlenersnr./AGB-code: 90.035708