Cursussen

Pagina

Er zijn voor 2022 – mede i.v.m. corona – nog geen Dagcursussen voor gevorderde Kinesiologen gepland. Zodra de data bekend zijn verschijnen deze op deze site. Stuur een mail naar karinblokolsen@hotmail.com als je geïnteresseerd bent en je krijgt persoonlijk bericht zodra er weer cursussen gepland zijn.

Cursussen:

Opvoedbaarheid, vertrouwens- en emotionele band moeder/(vader) en kind en de gevolgen van een breuk in deze band(en).

Dit is een onderwerp dat bij alle diepe gebeurtenissen in het leven betrokken is en de veiligheid en geborgenheid van een kind (mens) aan kan tasten. Het is gebleken dat dit bij heel veel mensen speelt. Als je bijvoorbeeld diep van binnen niet écht gelooft da één of beide ouders van je houdt/houden kan dit verstrekkende gevolgen hebben in je leven. Het is gebleken dat bij de meeste sessies inzicht in deze materie nodig is en een grote rol speelt. De inhoud van deze cursus is bij alle zwangerschaps- en geboorte-problematiek te gebruiken, maar kan ook bij volwassenen een belangrijke rol spelen in de manier waarop ze in het leven en hun relaties staan.

Kosten cursus 125 euro (incl. 21% BTW), bijbehorende boek 25 euro (incl. 6% BTW).

Extra testmogelijkheden en tips voor gevorderde kinesiologen (voorheen de Vraagtekendag):

In deze cursus leer je nieuwe voortesten voor kinesiologen, celherinnering, hoe zet je de  bio-computer “aan”, hoe haal je negatieve lading van voorwerpen, het werken in lagen en lichamen, hoe werk je met genetische codes, hoe werkt epi-genetica door in je systeem, hoe test je je parasympatisch/sympatisch zenuwstelsel en nog veel meer. Kosten cursus: € 125 (incl. 21% BTW) + boek €25 (incl. 6% BTW) + Genetische code-doosje: 15 euro (incl. 21% BTW).

Dyslexie, cerebellum-onbalansen en hersenen  Voor dit belangrijke onderdeel zijn drie dagen uitgetrokken en dat is geen luxe. In tegenstelling tot de algemene mening is dyslexie meestal goed te corrigeren, als je de onderliggende oorzaken goed hebt gecorrigeerd. Je krijgt een overzicht welke storingen bij dyslexie kunnen optreden en die worden gedemonstreerd. Je leert hoe je met genetische codes kan werken, want die komen bijna elke sessie weer naar voren. Welke oude ziektes kunnen onder dyslexie zitten, welke storingen uit de zwangerschap en/of geboorte kunnen de oorzaak zijn van cerebellum-onbalansen. We hebben het over hersenzenuwen, vetzuren, aminozuren, ADHD, ADD, theorieën over het ontstaan van dyslexie/adhd etc.oerangsten en last but not least krijg je een groot schema voor hersencorrecties en lee je hoe je hiermee moet werken en nog veel meer. Je zult je geen moment vervelen en al deze technieken zijn ook bij andere onbalansen in je praktijk toe te passen. De derde dag gaan we ’s middags bij elkaar testen en kun je vragen stellen tijdens je behandelingen.

Kosten drie dagen: € 350 (incl. 21% BTW)  2 Boeken, totaal €50 (incl. 6% BTW) en facultatief een werkboek ad €25 en een genetisch code-doosje ad €15.

Het werken met genetische codes is toegankelijk gemaakt met gekleurde symbolen, die je kunt kopen (het genetisch code-doosje). In verband met de aanmaak svp vóóraf bij opgave voor de dyslexie-cursus laten weten of je deze wilt hebben (doosje is bij die cursus facultatief).  Het doosje behoort bij de Vraagtekendag-cursus tot het vaste bijbehorend materiaal.

Aanmelding: per email: karinblokolsen@hotmail.com. Svp uiterlijk een maand voor datum van de cursus opgeven ivm planning en reservering lesruimte en kosten van aanmaken van de boeken.

Hoewel het materiaal van alle cursussen veel verder gaat dan basiscursussen Kinesiologie, staat het eenieder vrij om te komen óf als geïnteresseerde luisteraar, óf voor een update en/of materiaal/verbreding voor je praktijk.